slide1 slide2 slide3 slide4 slide5 slide5

Toelichting tarieven Mondhygiënistenpraktijk Enkhuizen

De maximumtarieven die zijn opgegeven door de NZa (Nederlandse Zorgautoriteit) voor 2019 hebben wij wederom aangepast. Bij de berekening van de praktijktarieven is uitgegaan van een tarief van 11,46 euro per 5 minuten. Dit is een stuk lager dan de maximumtarieven. Zo bent u bij ons gemiddeld 10% goedkoper uit. Klik hier voor de tarievenlijst .

Naast onze praktijktarieven zijn ter vergelijking de maximumtarieven van de NZa genoteerd.

Rekening en vergoeding

Als u een aanvullende verzekering heeft voor tandartskosten wordt 75-80% van de behandeling vergoed. Bij een aantal verzekeraars kan de rekening rechtstreeks naar hen worden doorgestuurd. Het gedeelte van de rekening wat niet vergoed wordt, verrekent uw verzekeraar met u of wij verrekenen het met u via factoringmaatschappij Fa-med.

Als u verzekerd bent bij een maatschappij waarbij de rekening niet rechtstreeks kan worden doorgestuurd, krijgt u de rekening via factoringmaatschappij Fa-med thuisgestuurd.

Voor een niet nagekomen afspraak of te laat afgezegde afspraak wordt 50% van de behandelingskosten in rekening gebracht. U kunt een afspraak uiterlijk 24 uur van tevoren annuleren.