slide1 slide2 slide3 slide4 slide5 slide5

Facturering en vergoedingen Mondhygiënistenpraktijk Enkhuizen

Rekening en vergoeding

Als u een aanvullende verzekering heeft voor tandartskosten wordt 75-80% van de behandeling vergoed. Bij een aantal verzekeraars kan de rekening rechtstreeks naar hen worden doorgestuurd. Dit is onder andere nog steeds mogelijk bij verzekeraars CZ/Ohra/Nationale Nederlanden, Zilveren Kruis, Menzis, Anderzorg, Interpolis, Zorg en Zekerheid. Het gedeelte van de rekening wat niet vergoed wordt, krijgen wij meestal retour van uw verzekeraar. Dit wordt dan apart bij u in rekening gebracht via factoringmaatschappij Infomedis.

Als u verzekerd bent bij een maatschappij waarbij de rekening niet rechtstreeks kan worden doorgestuurd, krijgt u de rekening via factoringmaatschappij Infomedics thuisgestuurd. U kunt bij ons aangeven of u dat digitaal via de mail wilt ontvangen of via de post.

Voor een niet nagekomen afspraak of te laat afgezegde afspraak kan 50% van de behandelingskosten in rekening worden gebracht. U kunt een afspraak uiterlijk 24 uur van tevoren zeker kosteloos annuleren. Meestal zien wij een enkele keer te laat afmelden wel door de vingers.